Liberalii înaintează candidați, dar mai speră la o negociere cu ACUM: „Haideți să lăsăm orgoliile și mândria într-o parte”

0
148

Deși mai mulți liberali și-au anunțat deja intenția de a candida la alegeri pe diverse circumscripții uninominale, PL încă mai speră să bată palma cu blocul ACUM. „Haideți să lăsăm orgoliile și mândria într-o parte”, se arată într-un mesaj adresat blocului electoral format din Partidul Acțiune și Solidaritate și Partidul Platforma DA.

„Stimabililor, haideți să lăsăm orgoliile și mândria într-o parte și să ne așezăm la masa negocierilor fără a ne trimite unii pe alții în Transnistria, Găgăuzia sau Rusia, pentru a evita orice pierdere cât de mică a voturilor de dreapta, măcar ACUM în al nouălea ceas fie și doar pentru circumscripții, dacă cu adevărat suntem sinceri și cu sufletul pentru Chișinău, pentru popor și pentru Unire!”, a scris PL.

Mesajul vine chiar dacă, în aceste zile, mai mulți liberali și-au anunțat intenția de a candida, înregistrându-și grupurile de inițiativă pentru colectarea semnăturilor necesare în acest sens.

mai mult la : agora.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here